Szexi fürdőruhás fotót posztolt Caramel felesége

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Caramel fotó Szilágyi Szilvia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hangulatos fotót tett közzé az Instagram oldalán Szilágyi Szilvi: így élvezi a horvátországi nyaralást a szexi sztárfeleség. 

Szilvi egy fantasztikus fotóval örvendeztette meg a rajongóit, amely Horvátországban, Buje városában készült. A fiatal édesanya egy egyrészes fürdőruhában pózolt a medence mellett, és úgy tűnik, neki ez is jól áll, nem csak az átlátszó fehérnemű.

⛱ #summer2017 #sylviszilagyi #holiday #happiness

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Láthatóan a követői is egyetértenek ezzel, hiszen három óra alatt több, mint 2000 kedvelést gyűjtött össze a posztjával. Nem is beszélve a sorra érkező kommentekről, amelyek mind arra kíváncsiak, hogy hol lehet beszerezni azokat a darabokat, amiket a fotón láttak.

Caramel felesége, Szilvi nem akar celebfeleség lenni

A gyönyörű, egzotikus lány saját karrierjét építgeti, mert amellett, hogy Caramelt mindenben támogatja, saját egzisztenciát szeretne. Elmesélte hogyan tervezi a jövőjét, sőt még azt is bevallotta, hol ismerte meg imádott férjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.