házassági évforduló énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotó került fel Szandi közösségi oldalára: megmutatta milyen meglepetéssel várta a férjét a házassági évfordulójuk napján. 

Szandi és a férje nemrég ünnepelték a házassági évfordulójukat, és ha jól számolunk, ez már a 18. közös évük. A mai világban ez már nem semmi, ennyi idő alatt már felnőnek a gyerekek is.

A 40 éves énekesnő jó feleség, és kedves meglepetéssel készült a szerelmének, nem is akármivel: sajátkészítésű tortát sütött neki, ami őket ábrázolja, fürdőzés közben.

"Házassági évfordulónkra ezt a tortát készítettem. Magunkat formáztam meg, ahogy egy pezsgőfürdőben lubickolunk" - írja a posztban a sztáranyuka.

Ezzel a fantasztikus, szeretetteljes és kreatív ajándékkel egyáltalán nem meglepő, hogy 2 óra alatt 2500 kedvelést gyűjtött össze, hiszen ilyet nagyon kevesen csinálnak.

Hoppá! Szandi 20 évvel ezelőtti fotót posztolt

Igazán ikonikus pillanatot mutatott meg életéből Szandi a rajongóinak: egy 20 évvel ezelőtti fotót, amin ráadásul egy hírességgel pózolt. A képen látható hölgy nem más, mint az Agua együttes énekesnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.