Amerikába utazott Kiss Ramóna és vőlegénye, Lékai Máté

Forrás: Instagram/Lékai Máté -
Lékai Máté Amerika Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté rövid együttlét után jegyezték el egymást, most pedig a tengerentúlon ünneplik a szerelmüket: Los Angelesben pezsgőzgetnek.

Megérkezett a boldogság Kiss Ramóna életébe, nem más hozta el az örömöt, mint Lékai Máté kézilabdázó. A pár kapcsolatára februárban derült fény, de már akkor minden közeli ismerősük látta, hogy ez nem egy futó kaland lesz. A barátok megérzései helyesnek bizonyultak, ugyanis a pár nem is olyan régen eljegyezte egymást.

Kiss Ramóna és Lékai Máté nyaralásukat töltik Forrás: Instagram/Lékai Máté

Bár a tempó gyorsnak tűnhet, az egyértelmű, hogy Kiss Ramóna és Lékai Máté hihetetlenül boldogok együtt, nem győznek mosolyogni. Most éppen Amerikában vigyorognak, a tengerentúlon is megünneplik jegyességüket: Los Angelesben pezsgőzgetnek egy tengerparti étteremben, és majd' kicsattannak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.