2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Pippa Middleton nászútján férje, James Matthews családjának skót kastélyába is ellátogathat!

Pippa Middleton luxus James Matthews Skócia kastély nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első lesifotók már el is készültek Pippa és James nászútrjáról, ám nagyon valószínű, hogy a friss házasok a magánsziget után, a Matthews család kastélyában is romantikáznak majd. Hisz azzal, hogy Pippa Middleton feleségül ment James Matthewshoz, nem csak az év esküvőjét, hanem egy jövőbeli címet is a magáénak tudhat.

Mint azt a The Duchess Diary megírta, Matthews apja skót földesúri leszármazott, így szülei ugyan nem számítanak nemesnek, de abszolút a társadalmi elitbe tartoznak.

Pippa Middleton és James Matthews május 20-án kötötték össze az életüket egy csodaszép esküvő keretein belül Forrás: AFP/Justin Tallis

Egy napon pedig a Laird és Lady of Glen Affric hangzatos címet James és Pippa viselheti majd.

Glen Affric Skócia egyik legszebb völgye, és itt található a Matthews család lélegzetelállító, viktoriánus kastélya, az Affric Lodge, melyhez egy 10 000 hektáros birtok tartozik. Az elmúlt öt év során felújították a 8 szobás épületet, amely észrevétlenül olvasztja magába a modern lakberendezés vívmányait, megőrizve a történelmi külcsínt és luxust. A belső terek gazdag faburkolata, a manapság nem használatos díszítések egyszerre teszik barátságossá és úrivá ezt a hagyományokkal átszőtt kastélyt.

Glen Affric Skócia egyik legszebb völgye, és itt található a Matthews család lélegzetelállító, viktoriánus kastélya, az Affric Lodge Forrás: glenaffricestate.com

Ismerd meg Pippa Middletont

A világ Katalin hercegnő húgaként – és esküvői tanújaként, koszorúslányaként – ismerte meg, de az élete igazán akkor változott meg, amikor megismerte vőlegényét, James Matthewst. Galériánkban néhány fontos momentumot láthatsz Pippa életéből, azt is megtudod, mivel tölti a legszívesebben a szabadidejét, és az is kiderül, miért nem Katalin lett Pippa koszorúslánya.

Kiadó skót kastély

Amikor a Matthews család épp nem a nyüzsgő Londontól távoli privát szférát élvezi, kiadja az ingatlant. Természetesen az ár, önmagában meghatározza az idelátogatók körét; három éjszaka, mintegy 13.300 dollárba kerül. Azonban a vendégeknek ezért az összegért – a személyzetnek köszönhetően - pazar ellátásban és „királyi" szórakozásban lehet részük; vadászat, vitorlázás, kenuzás, no meg persze a Loch Ness-i szörny is igen turistacsalogató, hiszen a tó csupán 24 kilométerre fekszik a birtoktól. A fentiek fényében nem is lepődhünk meg, hogy az Affric Lodge, olyan hírességek kedvencévé vált, mint például David Beckham.

/1705/Glen_201752911914

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.