Transzvesztita hercegnők tanítják az bölcsődéseket: videó!

óvoda transzneműek hercegnő gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnőnek öltözött transzvesztiták játékos módon mesélnek a kicsiknek a nemváltásról, a transzvesztita életmódról, és még sok más dologról is. 

Bölcsődéseket tanítanak azok a hercegnőnek öltözött transzvesztiták, akik a transzenműség alapjairól szeretnének a kicsiknek valamiféle tudásalapot képezni. A mozgalmuk során körbe járják az összes állami óvodát, és mesékkel tűzdelve igyekeznek információt közölni a témáról a fiatal gerenáció felé.

Szakemberek szerint bármennyire is furcsán hangzik, a 2-3 év körüli gyermekekben még nincs kialakult norma a mássággal kapcsolatban, így sem ítélkezés sem szorongás nincs bennük a téma kapcsán. És ha ebben a korban ismerkednek meg ezzel a témával, akkor később ugyanolyan természetesen tudják majd például a transzvesztitákat kezelni, mint bárki mást.

Az előadásokat és az anyagköltségeket egy londoni alapítvány finanszírozza, és elmondások alapján a gyerekek nagyon imádják őket. Érdeklődéssel és kíváncsisággal hallgatják azokat a meséket, amelyekben például az egyik főhős egy napon ráébred, hogy ő nem is fiú, hanem lány (vagy fordítva). - írta meg a DailyMail.

Megszülte gyermekét a transznemű férfi, Trystan Reese - Fotó!

Két örökbefogadott gyermeke van Trystan Reese-nek és párjának, de szerettek volna egy sajátot is. A nőként született, de azóta férfivá vált Trystan mesterséges megtermékenyítés útján esett teherbe, és nemrég egészséges kisfiúnak adott életet. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.