Kate Hudsonra rá sem lehet ismerni - Fotó!

Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP -
fotó Kate Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudsont színésznőként ismertük meg, de mostanában egyetlen filmben sem szerepel. Az Instagram-oldalán viszont meglehetősen aktív, bár a legutóbb feltöltött fotóján nem egészen hasonlít önmagára.

Kate Hudson két gyermek boldog édesanyjaként szinte teljesen kivonult a filmezésből. A színésznő több mint 4 éve egyetlen filmben sem szerepelt, de szerencsére a rajongóit nem hagyta teljesen magára. Instagram-oldalán aktívan tájékoztatja követőit mindennapi életéről, rendszerint dögösebbnél dögösebb szelfikkel.

Kate Hudson kicsit másként néz ki, a nemrég feltöltött fotóján Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP

A legutóbb feltöltött képe azonban zavarba ejtő, ugyanis első ránézésre a színésznő nem is hasonlít önmagára a fotón! Bár így is gyönyörű, de sejtünk némi plasztikai műtétet a furcsa ábrázat mögött, amit ha jobban megfigyelünk, még nyomokban fel lehet fedezni rajta Kate Hudson mindenki által ismert arcvonásait.

Ő Kate Hudson új pasija: Fotó!

A szexi színésznő megmutatta az új pasiját. Nem meglepő, hogy ismét egy zenészt választott maga mellé. Nézd meg, ki Kate új választottja!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.