Megdöbbentő! Évekig terrorizálták és alázták Peller Mariannt

terror iskola megalázás Peller Mariann külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann megosztotta megrázó történetét. A műsorvezetőt évekig tartották lelki terrorban osztálytársai nap mint nap, ugyanis duci, fogszabályzós kislány volt. Sokáig tartott, mire túljutott a megrázkódtatásokon.

Ma már sikeres műsorvezető Peller Mariann, de általános iskolában nem tartozott a népszerű diákok közé. Sajnos őt kiközösítették az osztálytársai, amiért duci, szemüveges és fogszabályzós kislány volt. Minden nap terrorizálták és megalázták, ezeket a lelki sérüléseket sokáig tartott feldolgozni. Mariann Facebook-oldalán osztotta meg történetét.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Az évekig tartó kiközösítés miatt Mariann nagyon empatikus lett, és nehezen viseli, ha azt látja, a gyerekek bántják az egyik társukat, hiszen ő is átélte ezt egykor. "Hetedik osztályra csúcsosodott ki a lányok kegyetlenkedése.

Abban az évben minden nap közölték valamilyen módon, hogy ronda, kövér lány vagyok, akit nem szeret senki,

és aki kedves velem, az is csak szánalomból az. Mindenbe belekötöttek" - írta Mariann, aki még szerencsésnek tartja magát, amiért őt nem akarták megverni osztálytársai, mint a nővérét. A műsorvezetőt csak lelkileg terrorizálták. Nem csoda, hogy a ballagás számára maga volt a mennyország.

Peller Mariann (jobb) és nővére Forrás: Facebook/Peller Mariann

"A dühöt és haragot csak huszonéves korom körül tudtam elengedni" - vallotta a műsorvezető, aki szerint oka volt annak, hogy át kellett mindezt élnie. "Empatikusabb, kedvesebb lettem általa. Nem akarok elnyomni vagy bántani senkit, mert tudom, milyen érzés a céltáblára tűzve, rettegve várni a nyilakat" - véli Mariann, aki ma már hálás ezért a leckéért, és nem gondol haraggal egykori osztálytársaira.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.