Hatévesen lett milliomos egy kislány

Forrás: Facebook/Isabella Barrett -
Isabella Barrett milliomos kislány gyermek divatcég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isabella Barrett egy gyerekszépségversenynek köszönhetően vált ismertté, majd elindította saját ruha- és ékszermárkáját, amik pár év alatt milliomossá tették.

Az amerikai kislány az egyik életmód csatorna gyerekszépségversenyekkel foglalkozó műsorában tűnt fel, és 6 éves korára már beindította saját ékszermárkáját, a Glitzy Girlt és divatcégét, a Bound By the Crown Couture-t. Mindkét vállalkozásban ő a főrészvényes, de természetesen anyukája, Susanna kezeli a pénzügyeit. Isabella bankszámláján folyamatosan gyűlnek a dollármilliók, de a pontos összeget egyelőre titokban tartják, de az biztos, hogy 9 évesen ő az egyik legfiatalabb milliomos – írja a dailymail.

Forrás: Facebook/Isabella Barrett

„Nagyon elfoglalt vagyok, és van, hogy ki kell hagynom egy-két órát a suliban, sokszor lefoglal a munka és meghallgatásra is járok" – nyilatkozta a New York-ban élő Bella, akinek hobbija a vásárlás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.