A transznemű boszorkány szerint varázserejének köszönhetően fogyott

Forrás: NORTHFOTO -
varázslat fogyás transzneműek boszorkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehér mágiát használó transznemű boszorkány állítja, hogy varázslatainak köszönhetően szabadult meg több, mint 63 kilótól. A nő most más túlsúlyos embernek segít, hogy ők is lefogyjanak.

Nem volt mindig felesleg Skye Valuntinon, hosszú ideig semmi problémája nem volt a súlyával. Eldöntötte azonban, hogy nem akar többé férfiként élni, ezért hormonkezelésbe kezdett. A nővé válás felé vezető rögös út közben jó pár kilót felszedett, jórészt a gyógyszeres kezelés miatt. Hiába próbált azonban lefogyni természetes úton, sajnos nem sikerült.

A transznemű boszorkány szerint ő varázserejének köszönhetően fogyott Forrás: NORTHFOTO

Egy napon azonban a transznemű boszorkány elhatározta, hogy elege van. A varázskönyvéhez fordult segítségért. "Rengeteg felesleget felszedtem a hormonkezelés miatt, ráadásul a táplálkozásom sem volt megfelelő, szóval tudtam, hogy változtatnom kell. Gyomorgyűrűt is kaptam, ami sokat segített, hogy leadjam a felesleget. Emellett

rendszeresen használtam varázsigéket, hogy felgyorsítsam a fogyást és sakkban tartsam az éhséget"

- mesélte Skye Valuntinon a történetét, aki egy év alatt több mint 63 kilótól szabadult meg, szerinte jórészt a varázslatnak köszönhetően. Sikerein felbuzdulva elhatározta, hogy ráolvasással segít más túlsúlyos embernek is.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.