Így változik a duci nő szépsége kultúránként - Újabb Photoshop-kísérlet

Forrás: www.mariesouthard.com -
retusálás kép fotó Photoshop kultúra ország lány duci plus-size szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marie Southard Ospina arra kérte a világ különböző pontjain élő retusálókat, hogy saját szájízlésük szerint alakítsák át fotóját úgy, ahogyan szerintük a legszebb lenne.

Egy újabb nap, egy újabb Photoshop-kihívás. Korábban egy újságírónő retusáltatta magát több ország szépségideálja szerint - erről ITT olvashatsz. Ezúttal egy Marie Southard Ospina nevű hölgy kérte meg a világ különböző pontjain élő embereket, hogy a képmanipuláló program segítségével alakítsák át a róla készült fotót úgy, ahogyan egyéni ízlésük a legszebbnek találja.

Bal oldalon Ospina eredeti képe; jobb felső: Lettország; jobb alsó: Ukrajna Forrás: www.mariesouthard.com

Ami a történetet megkülönbözteti az eddigiektől, az az, hogy Ospina ducinak határozta meg magát: elmondása szerint kísérletének kiindulópontja az volt, hogy nem feltétlenül csak a vékony jelenthet szépet.

Az eredményeken, amelyeket teljes egészét ide kattintva nézheted meg, jól látszik, hogy míg Lettország, Mexikó, Ukrajna és Kanada hol többet, hol kevesebbet, de vékonyított a lányon, addig például Olaszország és néhány keleti ország, köztük Bangladesh, Pakisztán, Vietnam, India a súlyát nem, csupán a nőiességét hangsúlyozták: dúsabb hajat, csábítóbb ajkakat és részletekben gazdag sminket kreáltak neki.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.