Emma Stone még sosem volt ennyire szexi

Forrás: Twitter/Emma Stone -
fűző szexi színház Gengszterosztag Broadway Hollywood harisnya Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legkelendőbb fiatal üdvöskéje megszabadult néhány réteg ruhától és a színház felé vette az irányt.

Mi már korábban is tudtuk, hogy sokkal több van a vicces-romantikus filmszerepekben fürdő Emma Stone-ban: a 2013-ban megjelent Gengszterosztagban például nem győztünk csodálkozni, mennyire szexi tud lenni, de az idei velencei filmfesztiválon is nehezen lehetett figyelmen kívül hagyni, annyira sugárzó volt.

Forrás: Twitter/Emma Stone

A mindössze 24 éves színésznő azonban még mindig tud újat mutatni, hiszen nemsokára a Broadway színpadán debütál a Cabaret című musical főszerepében, Sally Bowlesként. A függöny a hírek szerint november közepe táján libben fel, Emma azonban nem várt ilyen sokáig a húszas évekbeli bárok fűzős-harisnyatartós megjelenéséig – az eredmény magáért beszél.

Melyik színésznő a legszexisebb fehérneműben?

Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Catherine Devenue és Julia Roberts - csak néhány azon sztárok közül, akik bevállalták a lenge öltözékű filmszerepeket. A Life.hu összegyűjtötte a legemlékezetesebb jeleneteket - a cikket ide kattintva olvashatod el.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.