Így lett tökéletes Beyoncé teste

fogyás szálkásít Beyoncé Grammy edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-gála egyik nagy pillanata az volt, amikor a gyönyörű énekesnő, Beyoncé igen kevés ruhában lépett fel a színpadon. Mindenki odáig volt a világsztárért, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a kisgyermekes anyuka jobb formában van, mint valaha. Két nappal a gála után a világsztárok személyi edzője elárulta, hogyan formálta át Beyoncé testét.

A világsztár alakja néhány hónap alatt soványabb és szálkásabblett, de közben nem csökkent a mellmérete, és a popsija sem vált formátlanná. Ez nagyon fontos szempont, a nők ugyanis gyakran küzdenek azzal, hogy a sok edzés hatására leszálkásodnak, lefogynak, és elvesztik a vonalaikat, illetve az is általános dolog, hogy a néhány kiló fogyásnak a mell látja kárát. Nicole Winhoffer, aki többek között Madonnát is edzi, elárulta, mit változtattak Beyoncé edzésén.

Forrás: AFP

A trükk az, hogy a szokásos edzőtermi gépek helyett – melyek általában egy irányban edzik a testet – olyan gyakorlatokat részesített előnyben, amelyek 360 fokban átmozgatják az izmokat, és főképp a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra helyezte a súlyt.

Beyoncé tavaly szépen megszabadult a szülés után felszaladt pluszkilóktól: 31 kilónak intett búcsút, a ruhamérete pedig 34-es lett. De az is sokat segített az énekesnő testének megváltozásában, hogy decemberben 22 napig a vegán életmód szerint étkezett. Ez idő alat a sztár nem fogyasztott mást, csak nyers zöldségeket, humuszt és sok-sok bogyós gyümölcsöt. "Mindenki láthatja, micsoda változás ment végbe Beyoncé testében. Az izmai csodaszépek, tökéletesen kidolgozottak, a teste szálkás, ugyanakkor nem vesztette el a nőiességét sem. Alakja tökéletes homokóra, a sok edzéstől pedig még szebb, formásabb lett a popsija is. Igazából ez az, amivel a nőknek próbálkozni kellene – úgy karcsúsodni, hogy közben a formák és a nőies vonalak megmaradnak" - vallja Winhoffer.

Forrás: AFP

Winhoffer, aki korábban profi táncos volt, hasonló eredményeket ért el Madonnánál is, ő edzi ugyanis a popkiráynőt már 5 éve. Amióta együtt sportolnak, Madonna teste karcsúbb, nem olyan látványosan izmos, mint évekkel ezelőtt. "Minden nővel, aivel együtt dolgozom, az a célom, hogy megtartsák a nőiességüket a sok edzés mellett is" – vallja a világsztárok trénere.

Nagy Amarilla aerobikedző tippjei:

Amarilla is a saját testsúllyal végzett edzésre esküszik. Az Ez zsír! szakértője korábban mutatott néhány gyakorlatot, melyektől karcsúbb, izmosabb lesz a comb anélkül, hogy vastagodna, itt pedig elárulta, melyek azok az otthon is végezhető farizomgyakorlatok, melyek valóban hatékonyak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.