Roston sült gombakalap sonkával, sajttal

blog Buday Péter főzés gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gombát bizony nem csak rántani lehet, bár az étlapokon sajnos sokszor csak ilyen köntösben találjuk meg. Pedig roston még mennyeibb az íze, és egy kis sajttal, sonkával dúsítva pár perc alatt kész is a kalóriaszegény, ámde ízletes étel. Különleges olajokkal ér ízesíteni, mint ahogy azt Buday Péter is ajánlja.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=w16tXWavjK03K12I 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.