Átalakítunk! Nánási Pál kihozta a szexi démont Mónikából

X-Faktor fotósorozat Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kétgyermekes Mónikát alakította át - a képekről a szerény eladólány helyett egy igazi, szexi démon néz vissza ránk.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Móni bevallotta, nagyon izgult az átalakítás előtt, de ahogy kész lett a haja, majd a sminkje, egyre jobban feloldódott a profik kezei között. "A hajam alapjában véve hullámos egy kicsit, általában így is hordom. Most besütötték a tincseimet, ami annyira tetszett, hogy azt tervezem, beruházok egy hajgöndörítőre" - mesélte Mónika. "A hétköznapokban csak szempillaspirált és szájfényt viselek, most azonban láttam, hogy tényleg jól áll egy erősebb smink is. Meg szeretném tanulni, hogyan készíthetek magamnak hasonlót" - tette hozzá az újdonsült bombanő.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Móni és Holdampf Linda stylist több ruhát is megnéztek, felpróbáltak. A kedvencük egy rövid csipkeruha lett. A fotózástól teljesen el volt ájulva a kiskunlacházi anyuka: "Nagyon izgultam a fotózás előtt, de Nánási Pál remekül instruált - hova, hogyan forgassam a fejem. A végére egészen belelendültem a dologba" - áradozott Móni, akinek kedvese is nagyon elégedett volt az eredménnyel: "Már ott várt rám, és amikor beszálltam a kocsiba, szinte elállt a lélegzete. Utána sokszor, lopva rámpillantott, és amikor megkérdeztem, mi a baj, csak annyit mondott: Annyira szép vagy!" - lelkendezett a csinos édesanya.

Így dolgozik az átalakító csapat:
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jq2Z3lwvTVT3HjK6

MÓNIKA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1110/_tala20111025163523

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.