szenvedélybeteg szakértő drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beáta szerint a segítő feladata az út megtalálásában való segédkezés és támasz nyújtása akkor, ha az ember eltéved az úton, netán megbotlik egy kőben.  

1992 óta dolgozom szenvedélybeteg területen. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Karán 1997-ben szereztem diplomát pszichopedagógiából. 2000-ben a Semmelweis Egyetemen addiktológiai konzultánsként diplomáztam.

Kezdetben narkológiai asszisztensként dolgoztam, majd szenvedélybeteg-tanácsadóként és prevenciós munkatársként a Drogprevenciós Alapítványnál. Öt éven át voltam a Kék Pont Drogkonzultációs Központ munkatársa, ahol egy ártalomcsökkentő program vezetésén túl dolgoztam a drogambulancián, részt vettem a prevenciós munkacsoportban, és koordináltam kutatásokat.
Később a terápiás közösségek felé fordult a figyelmem, 2009-ig dolgoztam a Thalassa Ház Pszichoterápiás Intézményében.
Jelenleg magánrendelésen folytatok egyéni és családi konzultációt. Szakterületeim: drog-, alkohol-, gyógyszerfüggőség, játékszenvedély, társfüggőség, evészavarok.

Hitvallásom: a segítő feladata az út megtalálásában való segédkezés és támaszt nyújtás akkor, ha az ember eltéved az úton, netán megbotlik egy kőben. Az út azonban mindig egyéni, és a választott utat nekünk magunknak kell járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.