Saját készítésű bonbonokat gyártott szeretteinek Liptai Claudia

karácsony adventi koszorú Liptai Claudia szakítás bonbon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia tavaly isteni saját készítésű bonbonokat gyártott karácsonyra.

Liptai Claudia tavaly nagy erőbedobással készült a karácsonyra, sőt, a hátfájása ellenére belevágott a bonbonkészítésbe.

„Íme, három nap munkája. Kézzel mártott, gyúrt, öntött, faragott bonbonok. A dobozok díszítésével is kész vagyok. Szívből jövő ajándékok lesznek. Most viszont megyek és kicserélem a derekamat, mert az bizony odalett" - írta a Facebookra feltöltött fotója mellé tavaly Clau, aki még egy különleges adventi koszorút is készített.

Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Nádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoDér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Frei Tamás: „Nagyon meghurcoltak"http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-allitolag-30-millio-forintot-vett-fel-a-cege-errol-az-ugyrol-meselt-friderikusznak.htmlFrei cége két évig dolgozott egy köztisztasági feladatokat ellátó szervezetnek, majd állítólag azzal gyanúsították meg, hogy a tanulmányt, melynek elkészítésével bízták meg, az internetről szedte. TV + Sztárok--Berki Krisztián kitúrta Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20151116-berki-krisztian-kiturta-oltozojebol-havas-henriket-a-sztarban-sztar-zsuritagjat.htmlEgy teljes napra vehette birtokba Havas Henrik öltözőjét Berki Krisztián, aki közösségi oldalán dicsekedett el a dologgal. TV + SztárokOrigoAlig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151116-julia-roberts-mostohagyerekei-az-edesek-es-mostohakban-jena-malone-es-liam-aiken.htmlEmlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.