karácsony pingvin videó reklám John Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a John Lewis áruház rukkolt elő az idei év első karácsonyi reklámfilmjével.

Már csak néhány hét és itt a karácsony. A bevásárlóközpontok is ünnepi díszbe öltöznek és a karácsonyi reklámgyártás is beindult. Az idei év első aranyos reklámját a John Lewis áruház készítette el, amelynek főszereplője Monty, a pingvin.

Tavaly szintén ez a brit cég bájolt el minket (és több millió internetezőt) karácsonyi reklámjával. Ha felidéznéd, kattints IDE!

Majd később az Apple is előállt egy sírós videóval, amit ITT tudsz megnézni!

Megvan a világ legcukibb reklámjahttp://www.life.hu/news/20140131-a-budweiser-cuki-reklamot-keszitett-egy-kutya-es-egy-lo-baratsagarol-amit-a-vasarnap-esti-super.htmlA minden idők legjobb sörreklámjának kikiáltott kisfilm főszereplője egy tündéri kutyus és egy ló. A vasárnapi Super Bowl alatt kerül először adásba, de a neten már most tuti siker, több mint 12 millióan látták. Nem csoda...NewsA technika nem helyettesíti a szeretetet - szívszorító reklámfilmhttp://www.life.hu/news/20140717-a-technika-nem-helyettesiti-a-szeretetet-hivja-fel-a-figyelmet-egy-thai-reklamfilm.htmlEgy aranyos, tanulságos videó arról, hogy a mai, modern világban se feledkezzünk meg a szeretetről és a gondoskodásról. Mindez egy thai mobilcég reklámjában.NewsOrigoCikisen reklámoz villanykörtét Jeff Goldblumhttp://www.life.hu/news/20141001-jeff-goldblum-a-genereal-electrics-villanykorte-reklamjaban.htmlJeff Goldblum, aki júliusban jegyezte el a nála évtizedekkel fiatalabb kedvesét, most egy igazán furcsa reklámkampányhoz adta a nevét, az arcát, és sajnos a testét is. Az eredmény megdöbbentő.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.