Szingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerint

karácsony párkapcsolat csillagjegy ünnep horoszkóp szeretet szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeretet ünnepe sokak számára az összetartozást, az együttlétet és az örömet jelenti, ám az egyedülállók ilyenkor szembesülnek igazán a fájdalmas magány érzésével. Ha idén sem talált rád a szerelem, ahelyett, hogy már előre rettegsz a rokonok kínos kérdéseitől, és nehezen hangolódsz rá az ünnepekre, fegyverkezz fel a Life.hu néhány egyszerű stratégiájával, hogy a karácsony neked is békében és nyugalomban teljen.

Ha Kos vagy

Személyes kapcsolataidban őszinte, lelkes és közvetlen vagy, azonban van egy negatív oldala is a személyiségednek: lassúságod könnyen irritálhatja a környezeted, s bár érzékeny embernek tartod magad, gyakran megbántasz másokat. Ha nem is vagy pontosan tisztában azzal, hogy miért vagy még mindig egyedül, a családod mindig pontosan tudja a választ, és magánéleti státuszod különösen az ünnepi asztalnál kerül reflektorfénybe. Ismerve szeretteid "jól informáltságát", használd ki kíváncsiskodó kérdéseiket azzal a csellel, hogy minden egyes alkalommal, amikor a társaságban valaki szóba hozza a romantikát, tereld a beszélgetéseket olyan mederbe, hogy ezúttal mások privát életéről szóljon a társalgás.

Ha Bika vagy

Ezúttal ne magadra, hanem a vendégekre fókuszálj, mert sokkal jobban irányíthatod őket, mintsem gondolnád. Talán nem szükséges emlékeztetünk arra, hogy a Bika Föld-jegy, ami azt is jelenti, hogy erős befolyást gyakorolhatsz másokra. Koncentrálj a mennyei ételekre, a frissen sütött bejgli illatára, és arra, hogy milyen szerencsés vagy, mert azokkal töltheted az ünnepeket, akiket igazán szeretsz. Ha még a gondolatától is irtózol, hogy a szerelmi életed, vagy annak hiánya kerül újra terítékre, és sokkal inkább otthon maradnál egy jó film társaságában, játssz rá kicsit az egyedüllét fájdalmas érzésére, és kérd meg a rokonokat, hogy mivel te úgysem főzöl soha - hisz szingli vagy -, lepjenek meg karácsonykor a kedvenc ételeiddel.

Ha Ikrek vagy

Légy formabontó, hisz mindig jó hangulatba kerülsz, ha a hagyományostól eltérő dolgokat teszel. Az idei karácsony szóljon a titokzatosságról és a változatosságról, ami lehet egy különleges étel vagy olyan ajándék, amire biztosan nem számítanak a barátaid. Amikor látod szeretteid örömtől ragyogó és meglepődött arcát, feltöltődsz életkedvvel. Ha szeretnéd elkerülni a kínos szituációkat, ne engedd, hogy bármely családtagod azt a témát feszegesse, hogy miért nem találsz magadnak egy normális pasit. Ilyenkor tegyél úgy, mintha nem is hallottad volna a szerelmi életedre vonatkozó kérdéseket, helyette javasolj egy olyan társasjátékot, ami nagyfokú szellemi koncentrációt igényel.

Ha Rák vagy

Fontos számodra a család, a harmónia és a biztonság, ám szeszélyes természeted miatt olykor szükséged van arra, hogy visszavonulj saját kis világodba, és nehezen viseled, ha a dolgok nem úgy történnek, ahogyan te szeretnéd. Azok, akik körülvesznek, soha nem lehetnek biztosak abban, hogy milyen hangulatban leszel, az egyik percben kedves vagy, a másikban pedig minden ok nélkül megsértődsz. Negatív tulajdonságaid helyett helyezd előtérbe szentimentális, ragaszkodó és érzékeny éned az ünnep idejére, és ezúttal az sem baj, ha a szokásosnál egy kicsivel több romantikát csempészel az otthonodba. Halmozd el szeretteidet minél több öleléssel, és mondd el nekik, hogy mennyire szereted őket. Az ünnepi varázslat a csodálatos érzelgősségben rejlik, amitől sokkal jobban fogod érezni magad, még akkor is, ha történetesen szingli vagy.

Ha Oroszlán vagy

A magányon való kesergés, a letargia nem vezet sehova. Épp itt az ideje, hogy változtass eddigi életeden. Az ünnepi időszakban a hangsúly azoknak az apró örömöknek a meglelésére helyeződik, amelyek elhozzák számodra a megnyugvást, a békét és a beteljesülést. Mondogasd magadban, hogy hajlandó vagy megváltoztatni gondolati mintáidat az értékekről, az emberi kapcsolatokról, és hamarosan megtapasztalhatod a pozitív változásokat. Ez a karácsonyod miért ne szólhatna az önfeledt szórakozásról? Nézzetek meg közösen egy családi vígjátékot, amit mindenki élvezhet, és a benned lévő feszültséget cseréld le nevetésre, szeretetre.

Ha Szűz vagy

Ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy mindent és mindenkit megjavíts, függetlenül attól, hogy szükségük van-e rá vagy nem. A bűntudat keltése gyakori fegyvered, de ezúttal nem hibáztathatsz másokat azért, mert eddig szerencsétlenül alakultak a párkapcsolataid. Ettől függetlenül érthető, hogy borsózik a hátad a gondolattól, hogy a rokonok előállnak bántó kérdéseikkel, és ilyenkor gyors mentőövet jelenthet a színlelés. Kérj bocsánatot, amiért újdonsült kedvesed nem tudott eljönni az ünnepi vacsorára, és hagyd, hogy mindenki sajnálkozzon, amiért halaszthatatlan dolga akadt "szegénynek". Miután idejében leléptél a kínos vacsoráról, fuss össze a barátnőiddel, és irány az éjszaka!

Ha Mérleg vagy

Számodra végképp elviselhetetlen az a tudat, hogy szingli vagy, mert te vagy az a személyiség, aki soha nem akar egyedül lenni, és mindig vágyik a társaságra. Mivel sokszor képtelen vagy érvényesíteni saját érdekeidet, ezúttal vedd át az irányítást. Ha nagyon unod már azokat a meséket, hogy mások ennyi idősen már rég férjhez mentek, a bosszantó témakört úgy kerülheted el, ha feltűnő ruhába bújsz, ha pedig szeretnéd végképp kibillenteni családodat az egyensúlyából, jelöld ki az idei karácsonyt egy szexi piercing behelyezésére. Ettől függetlenül próbálj pozitívan viselkedni, és tereld úgy a beszélgetés fonalát, hogy kedvenc témáid kerüljenek előtérbe. Úgy is sikerrel veheted az akadályokat, ha szokatlan dolgokkal rukkolsz elő (például pár szem dióval zsonglőrködsz az asztalnál), és a többiek garantáltan megfeledkeznek a szingliségedről.

Ha Skorpió vagy

Túlzottan kritikus, büszke és kalandvágyó személyiséged sokszor meggátolja, hogy mások kitartsanak melletted, de azt a személyt, aki tiszteletben tartja erős akaratodat, csodálatos kedvességgel és nagylelkűséggel jutalmazod meg. Szerelmi ügyekben a többséggel ellentétben külön utakon jársz, ezért a családod talán el sem hiszi, hogy nincs párod, mert úgy látják, hogy nagyon is jól érzed magad a bőrödben. Valószínűleg komplett elméleteket gyártanak ezzel kapcsolatban, és mivel pontosan tudják, hogy csípős a nyelved, a légből kapott teóriákra ráerősíthetsz olyan váratlan kijelentésekkel, miszerint újdonsült kedvesed azért nem tud veletek ünnepelni, mert épp egy zarándokúton van, vagy annyira extrém a személyisége, hogy még nem merted bemutatni nekik.

Ha Nyilas vagy

Te mindig a változatosságra törekszel, és igazi kalandorként élsz-halsz az utazásért. Egyszerre vagy optimista, szabad és kíváncsi szellem, és ezeket a tulajdonságaidat nagyszerűen kamatoztathatod az ünnepi asztalnál. Gyűjtsd össze világjáró tapasztalataidat, és beszélgessetek arról, hogy más nemzetek miként ünnepelik a karácsonyt. Ha végképp nem tudod a szerelmi életedre vonatkozó kérdéseket sakkban tartani, mondd el mindenkinek, hogy túlságosan elfoglalt vagy a társkereséshez. Mivel alapvetően ambiciózus vagy, senki nem lesz meglepve, amikor elárulod, hogy épp most kaptál egy szuper állásajánlatot, vagy januárban egy hosszabb utazást tervezel a Távol-Keletre.

Ha Bak vagy

Gyakran elköveted azt a hibát, hogy szerelmi ügyekben tanár-diák viszonyt ápolsz a partnereddel, aminél semmi nem lehet katasztrofálisabb. Te nem vagy az a típus, aki ajtóstul rohan a házba, és a romantika különösen az a terület, ahol inkább a visszafogottság irányít. Ha a jövőben szeretnél nyitottabban hozzáállni másokhoz, írj egy listát azokról az ismerőseidről, akik barátságos és pozitív személyiségek, és karácsonykor szervezz velük közös programokat. Tedd félre zárkózottságodat, és ezúttal ne mondj nemet barátnőd kedves invitálására, hisz könnyen előfordulhat, hogy az ünnepi vacsorán érdekes embereket és izgalmas történeteket ismerhetsz meg.

Ha Vízöntő vagy

Érdekes, színes egyéniséged rendkívül vonzó mások szemében, ám az élet minden területén - így anyagi téren is - kiszámíthatatlanság jellemez: vagy spórolsz, vagy ész nélkül költekezel. Az ünnepi szezon remek alkalom arra, hogy ezúttal is kiürítsd a zsebeidet, ám most kivételesen nem rólad van szó, hanem azokról az emberekről, akik kevésbé szerencsések. Sokan nem tudják, hogyan segíthetnének a rászorulóknak, így csak rajtad múlik, hogy megmutasd nekik az utat: csatlakozz jótékonysági programokhoz vagy civil szervezetekhez, és kérd meg a barátaidat, hogy gyűjtsék össze azokat a meleg ruhaneműket, amikre már nincs szükségük. Hidd el, a jó cselekedetek nemcsak azoknak jelentenek örömet, akik kapnak, hanem azoknak is, akik adnak.

Ha Halak vagy

Önzetlenséged, gondoskodásod, kifinomultságod és áldozatkészséged példaértékű, ám állatövi jegyedben megmutatkozik a kettősség is: hajlamos vagy illúziókba ringatni magad, sokszor határozatlan vagy, és könnyen elhatalmasodnak rajtad a belső konfliktusok. Annyira érzékeny vagy - különösen az ünnepek alatt -, hogy hajlamos vagy átvenni mások hangulatát, és ez nem mindig jó dolog. Ahhoz, hogy számodra is a békés meghittség jegyében teljen a karácsony, képzeld el, hogy belépsz egy fehér fénybuborékba, ami megvéd a negatív áramlatoktól. Ezt a vizualizációs technikát ismételd a nap folyamán három alkalommal, hisz nagyon jó érzéseket kelt, és segíthet az ellazulásban.

Éves horoszkóp 2013-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121218-ezotertia-es-csillagjegyek-horoszkop-2013ra.htmlA Bak hava: az ellentétek időszakahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121205-ezoteria-es-csillagjegy-bak-hava-az-ellentetek-idoszaka.htmlDecemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztologia-csillagaszat-decemberi-horoszkop.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagjoslas-szerelmi-horoszkop-decemberre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.