Így díszíts gyöngyökkel idén!

Forrás: Thinkstock -
karácsony advent dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyöngysorokat nemcsak a karácsonyfára aggathatsz: a kisebb-nagyobb gyöngyök az ünnepi asztalt vagy az ablakpárkányt is feldobhatják.

Ha nem szereted a különböző formájú, nagy karácsonyi díszeket, akkor akár gyöngyből is megoldhatod az idei dekorációt. Válassz akár színes, akár szelídebb gyöngyöket, jól mutatnak egy tálba halmozva, az asztalra szórva, vagy az ajándékok közé hintve is.

Forrás: Thinkstock

Gyöngyfüzérrel díszítheted a karácsonykor használt poharakat, az ablakkeretet, a székeket, de akár a függönyöket is, nem is beszélve arról, milyen szép a karácsonyfa talpára tekerve egy arany vagy ezüst színű gyöngysor. A fa díszeként is nagyon szépen mutatnak a különböző formájú gyöngyök más díszek nélkül – ha a darabokat ráadásul egymáshoz is ragasztod, újabb kreatív asztal- vagy karácsonyfadíszeket készíthetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.