Töltött üvegdíszek a karácsonyfára

Forrás: www.downtimeupcycle.blogspot.ie -
karácsony advent kreatív tipp dísz üveg gömb dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges dekorációt készíthetsz átlátszó gömbdíszek segítségével: csupán meg kell töltened őket, és felakasztanod a fára. Íme a Life.hu kreatív adventi tippje.

Az átlátszó gömbök akkor is jól mutatnak, ha csak csillámporral töltöd meg őket, vagy színes, szilveszterkor használt papírszalagokat tolsz a gömbökbe. Szinte akármit tehetsz a díszekbe, még kompozíciót is alkothatsz az egyes dekorelemekből. Szórhatsz műhavat a gömb aljára, majd tehetsz bele magyalágat bogyókkal. Fa betűkockákból egy szót is kirakhatsz - ha elég aprók a kockák, könnyedén beférnek az üvegbe.

Forrás: www.downtimeupcycle.blogspot.ie

Ha kész vagy, csak zárd le az üveggömböt a fém tetejével, és már akaszthatod is a fára. Itt láthatsz még további, saját magunk által készíthető üveggömbdíszeket.

Téli előkészületek: így élnek túl a leanderekhttp://www.life.hu/otthon/20151116-balkongaz-blog-teli-elokeszuletek-igy-elnek-tul-a-leanderek.html"Szombaton délelőtt egy egészen kellemes, esőmentes pár órában erőt vettem magamon, és nekiláttam többek közt a téliesítés első fázisának. Szörnyű, jön a hideg, már megint." OtthonThinkstockDizájnos minikert a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20151113-a-balkongaz-blog-megmutatja-hogyan-keszits-mini-uveghazat-a-lakasban.htmlAhogy hűl odakinn az idő, még a legfanatikusabb kertészek is egyre kevesebb kedvvel mozdulnak ki kapirgálni. De nem is kell! Mutatjuk, hogyan varázsolj kerti hangulatot a meleg lakásban! Otthon--Alternatív energiák, energiaalternatívák - Turbózd fel otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151112--alternativ-energiaforrasok-hasznalataval-mennyit-lehet-megtakaritani.htmlAz alternatív energetikai megoldások lakossági használatának egyre jelentősebb térnyerése - ahogy az egész fejlett világban - úgy hazánkban is vitathatatlan. Persze a terjedés dinamikáját tekintve jelentős különbségek vannak az egyes országok között, és az itthoni arány elenyésző az éllovas nemzetekhez képest. Otthon--A hónap színe: a vibráló ametiszt orchideahttp://www.life.hu/otthon/20151110-november-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ametiszt-orchidea.htmlA Pantone (a színszabványok területének szaktekintélye) tavalyi jóslata szerint a 2015-ös év második felének trendszínei a semleges földszínek, illetve a pasztellárnyalatok lesznek, amelyek a természet szeretetét, valamint az otthon melegének és biztonságának időtlenségét idézik fel. Otthon--Alternatív energiák, energiaalternatívák - Turbózd fel otthonod!http://www.life.hu/otthon/20151112--alternativ-energiaforrasok-hasznalataval-mennyit-lehet-megtakaritani.htmlAz alternatív energetikai megoldások lakossági használatának egyre jelentősebb térnyerése - ahogy az egész fejlett világban - úgy hazánkban is vitathatatlan. Persze a terjedés dinamikáját tekintve jelentős különbségek vannak az egyes országok között, és az itthoni arány elenyésző az éllovas nemzetekhez képest. Otthon--Egy szoba, ami megmentheti az életedhttp://www.life.hu/otthon/20151104-panikszszoba-a-valosagban-biztonsagi-szobat-csinaltatott-george-clooney.htmlUgye te is emlékszel a Pánikszoba című thrillerre? A filmben Jodie Foster és Kristen Stewart korszerű belső bunkerbe menekül New York-i lakásukban, amikor betörők zavarják meg a nyugalmukat. A film középpontjában található pánikszoba egyáltalán nem a képzelet szüleménye, a tehetősebbek között egyre többen ruháznak be egy úgynevezett biztonságos szobára. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.